maandag 4 september 2017
Boeiende familietocht doorheen Webbekoms Broek
> terugblik

Wist je dat bruine kikkers ook groen kunnen zijn? En dat er gele bloemen groeien in het Webbekoms broek? Of dat de deuropeningen in de Diestse wallen voor kleine mensen zijn gebouwd? Dit en nog veel meer kwamen de 45 deelnemers tijdens de familiewandeling in het Webbekoms Broek te weten dankzij onze natuurgidsen Marc en Jean-Pierre!

Je kan deze wandeling doorheen het natuurgebied Webbekoms Broek ook zelf ontdekken. Het is een van onze tien landschapswandelingen in de regio Noord-Hageland. Stuk voor stuk laten deze natuurtochten je kennismaken met typische landschappen en natuurgebieden van onze streek. Alle wandelingen zijn gebundeld in een handige wandelbox. Je kan deze box hier bestellen. 180 km wandelplezier voor slechts 9 euro!

Wil je liever met de natuurgids mee op stap? Ook in 2018 organiseren we weer twee boeiende familiewandelingen. Hou onze digitale nieuwsbrief en onze facebookpagina in de gaten, zo blijf je op de hoogte!

Meer weten?
Tinne Cockx
016 61 92 29 of tinne.cockx@rlnh.be


Enkele sfeerbeelden:
Deze familiewandeling was een organisatie van het Regionaal Landschap Noord-Hageland vzw. Met dank aan natuurgidsen Marc en Jean-Pierre.