En nu jij!

Beleef
Via tien gevarieerde landschapswandelingen kan je op verkenning in Noord-Hageland. In totaal stippelden we 180 km wandelplezier voor je uit. Je kan de wandelbox verkrijgen bij Toerisme Vlaams-Brabant, de lokale toeristische diensten of rechtstreeks bij ons.

Leer
De allerkleinsten kunnen bij ons terecht voor het kriebelbeestenpad. Het spel ‘Moord in de poel’ is voor de oudere kinderen uitgewerkt. Volwassenen kunnen via infoavonden, cursussen en onze publieksacties hun kennis over natuur en landschap bijschaven.

Neem snel een kijkje in onze kalender voor een overzicht van al onze activiteiten.

Help mee!
Heb je een lapje grond in eigendom waar je de natuur een kans wil geven? Ons team staat je met raad en daad bij met de aanleg of het onderhoud van hoogstamboomgaarden, hagen en houtkanten, poelen, dreven of knotbomen. Dankzij Vlaamse, provinciale en gemeentelijke steun kunnen we een beroep doen op heel wat subsidies.

Heb je ideeën om in jouw gemeente bij te dragen aan een mooier landschap? Wil je advies over welke plantensoorten je best waar aanplant? Of ben je eigenaar van een kasteelpark en wil je het in zijn oude glorie herstellen? Aarzel niet om met ons contact op te nemen!

Meer weten?
Wil je op de hoogte blijven van onze projecten, cursussen of infoavonden? Abonneer je gratis op de maandelijkse digitale nieuwsbrief ‘Landschapsmail’.
Of contacteer ons:
Regionaal Landschap Noord-Hageland vzw
T 016 63 59 54 of info@rlnh.be