zondag 3 september 2017
Familiewandeltocht Webbekoms Broek
> Op ontdekking in Noord-Hageland
Op speurtocht in het Webbekoms Broek

Ontdek al spelend, lerend en wandelend de geheimen van het natuurgebied Webbekoms Broek. Natuurgids Marc neemt heel de familie mee op tocht om samen te speuren naar sporen in de natuur. Met wat geluk horen we onderweg Willy Wulp of Ward Watersnip fluiten. En we wanen ons even in Schotland als we langs het wandelpad een kudde Schotse hooglanders en Soay schapen tegenkomen. Onderweg trakteren we je op een lekkere versnapering en een appelsapje.

Afspraak
Zondag 3 september 2017 om 14 u. 
+/- 4 km

Bezoekerscentrum Webbekoms Broek
Omer Vanaudenhovenlaan 48
3290 Diest

Download hier de flyer.

Meer weten?
Tinne Cockx: T 016 61 92 29 of tinne.cockx@rlnh.be

 

Wandelgebied Webbekoms Broek een van onze tien landschapswandelingen in de regio Noord-Hageland. Stuk voor stuk laten deze natuurtochten je kennismaken met typische landschappen en natuurgebieden van onze streek. Alle wandelingen zijn gebundeld in een handige wandelbox. Je kan deze voor 9 euro aankopen bij Toerisme Vlaams-Brabant of via www.rlnh.be/natuurrecreatie.

 
Deze familiewandeling is een organisatie van Regionaal Landschap Noord-Hageland vzw. Met dank aan natuurgids Marc Artois en Bezoekerscentrum Webbekoms Broek. Met financiële steun van de dienst leefmilieu van de provincie Vlaams-Brabant.