Evenementen

zaterdag 29 september 2018
> pers je fruit tot lekker sap!
Laat je appelen persen tot een lekker appelsap!

Ben je de trotse bezitter van een oude hoogstamboomgaard of heb je enkele jaren geleden hoogstamfruitbomen aangeplant? Dan geniet je in het voorjaar van prachtige bloesems en krijg je in het najaar een lekkere oogst. Op zaterdag 29 september en van maandag 1 tem donderdag 4 oktober komt de sapmobiel naar Huize Hageland om jouw appels te persen tot lekker appelsap!

zaterdag 29 september 2018
> Behaag je tuin
Behaag je tuin !

Ben je van plan om via de samenaankoopactie 'Behaag je tuin' streekeigen plantgoed te bestellen? En wens je ondersteuning of advies hiervoor?
Schrijf je dan in voor het adviesmoment op zaterdag 29 september 2018 vanaf 9.30 uur. Je kan hier concrete vragen stellen m.b.t. je bestelling en de aanplanting in je tuin. Vooraf inschrijven via haag@rlnh.be

zondag 7 oktober 2018
> Feestweide Lubbeek
Feest in het landschap

Op zondag 7 oktober 2018 organiseren we samen met de provincie Vlaams-Brabant, de gemeente Lubbeek en talrijke partners het ‘Feest in het Landschap'. Een dag vol activiteiten in en over het landschap! Workshops voor groot en klein, tal van kinderactiviteiten, infostanden, begeleide familiewandelingen, bewegwijzerde landschapswandelingen... dit en nog veel meer vind je op deze landschapsdoedag.